Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич говори след загубата с 0:1 от японския Шонан Белмаре на лагера в Марбея (Испания). Специалистът призна, че не е доволен от тима си през втората част, но подчерта, е в такива проверки е важно играчите да се подготвят за предстоящите официални двубои. Поражението е второ за ЦСКА след 0:5 от Нюрнберг, а "червените" още не са вкарали гол в Марбея.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

“През първото полувреме контролирахме двубоя, като имахме положения, с които можехме да вкараме два гола. Не съм доволен обаче от второто ни полувреме и от футболистите, които тогава влязоха в игра.

Все още не сме 100% готови, днес отново бяхме уморени. Важното е обаче да сме подготвени за шампионата, а не за приятелските срещи. Правим по две тренировки на ден. През първата част имахме две-три голови ситуации, но през втората нивото ни на игра спадна.

Надявам се да дойдат още нови попълнения, не ни е лесно. Нужна ни е свежа кръв на някои позиции. Трябва да разполагаме с различни опции, ако искаме да играем с двама нападатели, както и само с един, примерно. Нямам информация за напускащи играчи.

Дали е имало разговор с ръководството след загубата от Нюрнберг с 0:5? Не, нямаше такъв. Тази информация не е вярна”, коментира Крушчич след мача пред Диема Спорт.

БЛИЦ представя: Зимна подготовка 2020
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020