Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев, говори пред медиите преди ключовия мач реванш срещу Лудогорец за Купата на България. 

"Това е един от важните мачове. В добро настроение сме, съвсем спокойно тренираме и играем.  Не вкарваме голове - има го, така е. Създаваме положения, но не се увенчават с успех. С постоянство, търпение и работа и това ще се случи. С времето това ще се постигне. Не си правим сметки как трябва да завърши мачът. Ние винаги търсим победата. По какъв начин ще се случи няма как да кажа пред Вас", започна Пенев. 

"Ние трябва да играем минимум по същия начин от тук на "Армията" и ще постигнем успех. Като настроение, мотивация, поведение по време на тези 90 минути. Разбира се, може да има продължения и дузпи, но минимумът трябва да е това, което играхме на нашия стадион." 

"Аз съм убеден, че футболистите са много спокойни и всички са на едно мнение. Отиваме изиграваме важен мач за отбора. След това има и плейофи. Има два варианта - единият е да спечелиш, другият да загубиш. Един ще продължи, ние ще направим абсолютно всичко възможно да продължим. Това проповядвам аз, така трябва да се случи. Футболистите не трябва да имат никакво съмнение, че целта е една - да се победи противника и да се отиде на финал, който да се спечели. Аз не се спирам до финал, това са моите цели. Ако спечелим - перфектно, ако не спечелим - пак перфектно. Трагедии ли да правим? Нещо свършва ли? Колко случаи има и в Европа, единият отбор отпада - така е. В нашите глави единствената идея е да победим и да спечелим финала. Всичко минава през работа. С тази настройка отиваме", допълни треньорът на ЦСКА. 

"Ние никога не навеждаме глава - това е ЦСКА. Особено аз, като старши треньор и възпитаник на тази школа. Ако някой мисли, че ще наведем глава, жестоко се бърка. Високо вдигната глава и за победа. Друга мисъл не минава през главите ни, това трябва да е ясно на всеки", завърши Любо Пенев. 

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството