Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев остана спокоен след тежкото поражение с 0:4 от Лудогорец за Суперкупата. Той изтъкна, че знае къде са причините за загубата, но няма да ги каже, защото не е редно. Пенев допълни, че поражението идва в подходящ момент.

"Загубите винаги са неприятни. Поражението дойде в един много подходящ момент. Допуснахме грешки. Трябва добре да анализираме, за да се поучим. Допуснахме сериозни грешки и ще направим необходимото това да не се повтаря. Знам къде са причините, но не искам да ги казвам, защото не е редно", коментира Пенев.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Няма да се отклоняваме от програмата, която сме начертали. Без драми. Това е единичен мач, в който един ще спечели, а друг ще загуби", продължи треньорът на ЦСКА.

"Предстоят ни три-четири дни сериозна работа до мача с Лиепая. Без подценяване на всеки съперник. Подготвени сме. Футболистите са умни, интелигентни, работят много добре, отговорни са. Когато се отклонят, затова е треньорът - да запълни тази празнина. Засега всички сме добре. Има неща, които трябва да ошлайфаме, моделираме, но това ще се случи", добави Пенев.

Efbet Лига - сезон 2021/2022