Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира изразителния успех с 4:0 над ЦСКА в мача за Суперкупата на България.

"Очаквах, че ще сме по-силният отбор. Трябва ни още малко време да направим фините настройки. Отборът има голям потенциал", коментира Петричев.

"Винаги е добре, когато имаш официални мачове, при нас я имаше и умората, пътуване, жега. В крайна сметка нашият отбор категорично - по всички параграфи, показа кой е най-силният отбор в България", добави той.

"Не мога да говоря от името на Десподов, той е едно изключително добро момче със сериозни качества, към него ще има огромен интерес от европейските клубове. Чувства се щастлив в Лудогорец, желая му да е здрав. Той ще си развие качествата. Бих отличил и Доминик Янков, уникален гол, той също има огромен потенциал, той ще играе много сериозна роля в българския футбол", каза още изпълнителният директор на Лудогорец.

"Лудогорец има по-добрите футболисти, ако не допуснем грешки в процеса би трябвало пак да доминираме", добави Ангел Петричев.

Efbet Лига - сезон 2021/2022