Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас коментира след успеха с 4:0 над ЦСКА и спечелването на Суперкупата на България, че е изключително доволен от ефективността на тима му пред гола. 

"Резултатът си е резултат. Може би твърде голям за този тип мачове, но понякога това се случва. Понякога топката не влиза, но понякога вкарваш всичко", каза Дамбраускас. 

"Благодаря на всички. Не можем да кажем, че този трофей е най-значимият в нашата история. Изправихме се срещу добър отбор с добър треньор. Мисля, че ключовият момент беше подготовката ни за този мач. Бяхме силни физически. Помогна ни това, че изиграхме два официални мача. Пресата, компактността, когато сме без топка", продължи треньорът на шампионите. 

"Много съм доволен с победата. Проблемът на Лудогорец е, че не може да задържа това ниво в 10-15 мача. Точно тези мачове помагат за вдъхновението на даден отбор. Срещу Шахтьор (Солигорск) не създадохме толкова много ситуации. Мисля, че ЦСКА ще забрави това поражение след няколко дни. Ние ще забравим успеха след няколко часа, защото трябва да се се концентрираме за мача с Мура. Победихме, но няма място за кой знае какви празненства", каза Дамбраускас.  

"Ще играем срещу много добре организиран отбор. Мура знае как да се защитава и да изцежда съперниците. Знаят как да се възползват от един-единствен шанс", добави треньорът на Лудогорец.

Efbet Лига - сезон 2021/2022