Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев не остана никак доволен от дебюта на ВАР у нас. След победата над Арда с 1:0 той изрази мнение, че ситуацията с Брадли Мазику е била чиста дузпа, която обаче не е била отсъдена, въпреки намесата на системата за видеоповторения.

"Какво да коментирам? Има монитори, телевизия, ван, бусове... Там има други монитори. Разбрах, че има ситуации за полемика. Току-що гледах една чиста дузпа, която не е отсъдена за нас. Това е една от ситуациите, например. Исторически ден, но нека подхождаме сериозно. Като има тази услуга - нека да я ползваме", недоволен бе Пенев при изказването си пред камерите на излизане от стадион "Българска армия". 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Спираме играта за по 7-8 минути и изстиват футболистите. Да, ще добавим минути. Аз не искам да ми добавяш време. Като има нещо, го свири. Дали ще е "против" или "за" моя отбор, нека се свири. Точно затова е да помогнем.  Засега това, което виждам е, че не се случва нищо. Лош дебют, така бих го нарекъл. Това е моето мнение", добави Любо Пенев за системата ВАР, която дебютира в родното първенство на срещата тази вечер на стадион "Българска армия".

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството