Любослав Пенев ще направи нов дебют начело на ЦСКА в полуфиналния мач за Купата на България срещу Лудогорец. До миналия месец Ел Голеадор беше непреодолимо препятствие за разградчани, като нямаше загуба от тях в 5 поредни мача. На 1/8-финалите за купата обаче с доскорошният си тим Царско село той загуби от "Орлите" с 1:2, като това бе първото поражение от разградчани в кариерата му, пише „Тема Спорт“.

За първенство обаче Пенев остава непобеден от Лудогорец. С "Царете" той успя да удържи 1:1 в снежна битка в столицата. Този мач се оказа и негов последен начело на Царско село, преди да се завърне на "Армията". Сега съдбата му дава шанс да вземе реванш от "орлите" и в един сезон да запише едновременно отпадане и елиминиране на Лудогорец в турнира за купата.

Пенев определено е кошмар за разградчани. За сефте той се изправи срещу тях начело на Литекс на 24 октомври 2017-а и им нанесе първа загуба в елита - 2:1 в Ловеч след голове на Георги Миланов и Христо Янев. Дни по-късно той пое националния отбор на България.

Следващите му дуели вече са с ЦСКА при втория и третия му престой на "Армията". На 9 май 2015-а "червените" правят 0:0 у дома. После трябва да минат четири години за третия му мач, който е и първи за него в Разград.

Битката е на 3 април 2019-а в 1/4-финал за Купата на България, а столичани отстраняват "орлите" с победен гол на Рубен Пинто. Тогава ЦСКА изнася един от най-силните си мачове в последните години. Именно този успех дава надежди на "червените", че Любо отново ще "оскубе" "орлите" в турнирна битка, макар и сега форматът да е в два мача. Три дни след отстраняването на Лудогорец, програмата на плейофите отново среща двата тима на "Хювефарма Арена", а мачът завършва при нулево равенство.

Следващите три срещи на Пенев с Лудогорец са начело на Царско село, с който през миналата есен препъна шампионите в Разград с 1:1 след изравнително попадение на Лъчезар Балтанов в добавеното време. За пролетните двубои вече стана дума.

Ел Голеадор остава най-успешният треньор у нас срещу Лудогорец. Той има 2 победи, 4 равенства и само 1 загуба в сблъсъците си с "Орлите" до момента.
Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството