Мистерията около случващото се в ЦСКА продължава, но и започва да се разплита. Тръгват ли си Гриша Ганчев и Юлиян Инджов от клуба? Версиите са много. А след провелата се вчера среща при боса на "армейците" с 20-ина фенове все още няма официална информация. 

Двамата бизнесмени ще продължат да ръководят клуба и емоциите от продажбата на Али Соу вече са в историята, твърди "Труд". Изданието разкрива и нещо много интересно: Ганчев се ядосал, че Левски получава "Герена" на концесия за 35 години, а драмите около стадион "Българска армия" продължават. Решението, което зарадва "сините", ескалирало страстите при ръководителите на ЦСКА. 

Бомба в БЛИЦ: Левски и Лудогорец посягат към играчи на ЦСКА

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)
  
Спортният министър Красен Кралев се изказа, че е притеснен от случващото се при "червените" и съвсем скоро общото дружество трябва да стартира реконструкциите в Борисовата градина. Може ли обаче да има подводни камъни от общината?

Приключи решителната среща за бъдещето на ЦСКА! Фен шокира Гриша Ганчев със снимка на...

Иначе треньорът Бруно Акрапович се старае да държи на страна футболистите от чрезвичайната ситуация. Цялото внимание на отбора е насочено върху домакинството на Черно море (утре от 17:30 часа) и след това върху дербито на върха с Лудогорец (27 февруари). Гаранцията на шефовете е, че до края на сезона всичко в ЦСКА ще е на топ ниво без значение крайното им решение.

Първо в БЛИЦ: Още една важна фигура напуска ЦСКА?​

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството