Защитникът на ЦСКА Мено Кох заяви, че „армейците“ са показали характер за успеха си с 3:2 при визитата на Славия в столичното дерби от efbet Лига.

„Със сигурност много емоции в днешния мач. В края трите точки са най-важното нещо. Беше като увеселително влакче. Борихме се. Можехме да се справим по-добре, но показахме характер, след като изостанахме с 0:1. Стигнахме до 2:1 и 3:1 и за щастие взимаме трите точки. При владеенето на топката трябва да се справяме по-добре. В защита нямахме проблем. На полувремето обсъдихме, че трябва да пресираме повече. Направихме и грешки, а можем много по-добре да играем. Трябва да работим върху тези неща и да ги подобрим особено ако искаме да станем шампиони. Миналата седмица не показахме характера, но днес поне това беше на лице“, сподели бранителят след мача в квартал "Овча купел".

„Треньорът ни каза, че прекалено много ги оставихме да влезем в мача и трябва да ги притискаме повече. Да играем с повече увереност. Взимахме и грешните решения, но това се промени след почивката. Мачът стана различен. Има две победи днес. Първо, че започнах официален мач от толкова време насам. Искам да се подобрявам. Изминах дълъг път. Знам, че мога да се справя по-добре, но времето ще ми помага да се подобрявам. Физически съм много добре. Съотборниците ми ще ми помогнат и ще се опитам да им се отблагодаря. И в мачовете в Турция отбелязахме доста попадения от статични положения. Имаме добри изпълнители, имаме и доста високи състезатели с много физическа сила. Хубаво е, че успяхме да вкараме от статични положения и в официалните мачове. Основната ни цел е да станем шампиони. Знам, че можем да се преборим с Лудогорец. Който има повече желание, ще спечели титлата“, добави Мено Кох. 

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022