Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов логично беше недоволен след нулевото равенство с Берое в Стара Загора. Специалистът недоумява защо "червените" са били беззъби в атака. За цял мач футболистите му не съумяха да създадат чиста голова ситуация пред вратата на Берое. 

Младенов подчерта, че ЦСКА трябва да бъде постоянен в представянето си, за да спечели шампионската титла. 

"Играта, която показахме, не заслужава оценка. Неорганизирано първо полувреме. Дадохме много възможности на противника, много свободни пространства. Липсваше агресията и скоростта. Това се получава винаги след евромачове. Не знам на какво се дължи. Второто полувреме подобрихме играта. Много брак и за пръв път, откакто поех отбора, се случва да нямаме голово положение. Днес бяхме беззъби в офанзивен план", коментира Младенов.

 Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Днес освежихме с включването сред титулярите на петима състезатели. Трябваше да се представим много по-добре. Свежите хора трябваше да допринесат, но не се получи. Отдавам го на психика. Все още не сме отбор, който да мачка. От такова поведение много бързо трябва да се отърсим и да правим това, което правихме до този мач. За срещата в четвъртък - отлични 45 минути, след това променливо поведение. Това непостоянство се отразява зле. Днес очевадно се видя поведението и безпомощността в атака“, продължи специалистът.  

"В ДНК-то на ЦСКА след загуба на точка е отборът да се мобилизира и дава нужния отговор. Днес не се получи. Говорихме на тази тема. Това е ЦСКА. След несполучлив мач веднага трябва да се върнем в нужното русло. Затова говорим, че ни е необходимо време и трябва да работим върху много компоненти“, продължи Младенов.

"Класата на Греъм Кери разчупва шаблона, но не може ЦСКА да е зависим от един играч. Това е недопустимо. Нашата креативност в офанзивен план трябва да е на много по-силно ниво“, подчерта той.

"След като видяхме състава на Берое, разбрахме за какво става въпрос. Отлично се противопоставиха. Можеше да вкарат, но Бусато и защитата се справи добре в няколко ситуации. Поздравявам колегата Петър Колев. Затвори нашите силни страни“, каза още Стойчо Младенов.

"В предстоящата среща с Арда за Купата на България трябва да изглеждаме така, както искам. ЦСКА трябва да побеждава. Все още ни липсва характер на победител. За да станем шампион, трябва да сме постоянни и да държим летвата високо", завърши треньорът на ЦСКА.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа