Новият треньор на ЦСКА Саша Илич е впечатлен от един от младоците в тима. 17-годишният вратар Алекс Божев получава адмирации от сърбина, който е изразил намерението си потенциалът на юношата да бъде развит. Това стана ясно от новината в официалния сайт на ЦСКА за подписания договор с Димитър Евтимов

Цялото съобщение от "Армията":

"Вратарят Димитър Евтимов остава в ЦСКА и за следващия сезон. Стражът днес финализира преговорите с ръководството и  поднови своя договор за още една година. Той ще води конкуренция  за титулярния пост с бразилеца Густаво Бусато.

Бомба в БЛИЦ за селекцията на ЦСКА: Гриша Ганчев 4, Саша Илич 3

Същевременно отличните изяви на младока Алекс Божев в националния тим (б.р. - талантът пази вратата на България на Европейското първенство за юноши до 17 г. в Израел) отварят сериозна перспектива пред 17-годишния талант да се бори по-осезателно за място под армейската врата. 

Божев, който наскоро бе обявен официално и за №1 в Елитната група до 19 г., е впечатлил с качествата си новия наставник Саша Илич. Сръбският треньор е изразил намерението си потенциалът на юношата да бъде развит и в подходящи случаи да му се гласува по-голямо доверие".

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022