Треньорът на ЦСКА Алън Пардю се извини на феновете на отбора след срамната загуба с 0:5 от Лудогорец в Разград и оправда поражението с липсата на седем-осем футболисти и липсата на широчина в състава.

„7-8 човека ни липсваха и това беше добра предпоставка да загубим по този начин. Разбира се халфовата линия на Лудогорец пресираше много добре. На няколко момчета им беше тежко. Визирам младите момчета, на които им се наложи да играят. В интерес на истината бях принуден да излезем с трима в защитата, защото с такива футболисти разполагах. Много хора отсъстваха, нямах много опитни футболисти и бях принуден да заложа на това. Поех риск, който тази вечер не се получи“, сподели Алън Пардю.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Такъв тип загуби тежат много. Ние трябва да реагираме на представянето си тази вечер. Кери, Жеферсон, Турицов ще се завърнат, а те са важна част от тима. Амос Юга ще бъде готов чак за финала. Лудогорец играеше без напрежение, с настроение и видяхме тяхното качество. Моят фокус е върху състава, върху отбора. Нямам достатъчно широчина върху състава. Това е важно за мен. Това, което си казахме с ръководството остава между нас. Определено трябва да се подобряваме много в това отношение, относно дълбочината в състава. Оценявам подкрепата на феновете и им се извинявам за загубата“, добави англичанинът.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022