Новият треньор на ЦСКА Алан Пардю коментира равенството 0:0 в дербито с Левски. Той остана доволен от показаното на терена от "червените" футболисти.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Левски беше по-добър през първото полувреме, на почивката поговорихме с играчите, изпуснахме две-три положения, можеше да победим. Променихме няколко неща, дерби, двата тима бяха решени да покажат на привържениците какво могат, допуснахме няколко грешни решения, поне едно от тези създадени положения, Варела игра много добре, Кери започна, но и двамата не са голмайстори. През лятото трябва да се подсилим там, но и Кери, и Варела свършиха добра работа", коментира Пардю след двубоя.

"Бусато е отличен вратар, но Димитър Евтимов се представя много добре и той ще е изборът засега. Бях нервен за Юга, но той е страхотен футболист, свърши добра работа, справи се. Мисля, че Турицов трябваше да е играч на мача. Беше отличен днес. Добър мач за отбора, планът си остава същият, засега още един мач, Стойчо Младенов е легенда в този клуб, всички бяха тъжни в момента, в който , феновете и играчите се отнесоха добре с мен, благодаря им", добави още треньорът на ЦСКА.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022