Старата лисица Люпко Петрович за пореден път показа, че разбира футбола. Въпреки че двубоят тръгна доста негативно за ЦСКА и Левски поведе с 2:0, популярният сръбски специалист направи майсторски ход, който доведе резултата до крайното 2:2.

Люпко вкара в игра Кери и Мазику и в крайна сметка се стигна до обрат. Е, обратът не беше пълен, но "червените" се измъкнаха от поражението. Основната причина за равенството е ирландецът, който подаде за първия гол на Евандро и за изравнителния на Албентоса.

Петрович може да съжалява, но същевременно и да бъде доволен, защото неговият отбор успя да навакса два гола пасив. Това не се бе случвало във вечното дерби от 17 септември 1988 г., когато Левски отново поведе с 2:0, но "армейците" достигнаха до точката.

 Winbet - победата е емоция! (18+)

Мнозина предричаха, че Люпко ще заложи отново на дефанзивна тактика, но се получи точно обратното. Всъщност не само днес, но и в предишните мачове сръбският специалист залага на нападателен футбол. По този начин той изневерява на своето верую да играе защитно, но ето, че това води до резултат.

Е, ЦСКА не спечели, но по-важното за "червените" фенове е, че успя да се измъкне от 0:2.

Накрая ще отбележим, че реферът Георги Кабаков незаслужено показа червен картон на опитния специалист. 
Ясен Яворов/БЛИЦ СПОРТ
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020