Помощникът на Стойчо Младенов в ЦСКА – Анатоли Нанков, заяви след загубата от Локомотив (Пловдив) с 0:2 на "Лаута", че трофея в турнира за Купата на България е приоритет за „червените“, които ще направят всичко възможно да елиминират Славия и да се класират за финала.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Детински грешки. Започнахме добре мача, но от статично положение те ни поведоха след отлично центриране на Умарбаев. Второто полувреме започна по същия начин и след нова детинска грешка допуснахме втори гол. Опитахме се да реагираме, но не се получи. Ние сме виновни за тази загуба, не търсим причините другаде. Не успяхме да реализираме гол в първите силни 15 минути. След грешката от статично положение ни отбелязаха гол и това повлия на момчетата“, заяви асистентът на Стойчо Младенов.

„Първо има мач за купата срещу Славия във вторник, който е много важен за нас. След това ще мислим за плейофите. Разбира се, ще направим всичко възможно да се класираме на финала. Трябва да се съвземем по най-бързия начин и да победим Славия и в двата мача“, добави Нанков.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022