Италианският елитен Дженоа проявява интерес към нападателя на ЦСКА Али Соу, твърди "Аlfredopedulla". Преговорите обаче са временно прекратени, защото двата клуба не могат да постигнат споразумение за условията по трансфера. 

Според изданието Дженоа ще се раздели с Джанлука Скамака, а Соу е първи избор за негов заместник. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

От Дженоа са искали да вземат 26-годишния нападател под наем до края на сезона, което не е било проблем за българския отбор. "Червените" обаче са поискали клауза, която задължава италианците да закупят играча през лятото, но това условие не било прието, пише изданието.

Кандидати за Али Соу са няколко клуба. Рекордьорът по шампионски титли на Франция Сент Етиен е един от тях, а оферти за Али Соу има и от тимове от Азия. Имаше информация за интерес от страна и на Галатасарай.

Във вторник БЛИЦ СПОРТ първи съобщи, че в офисите на „Армията“ е пристигнало предложение от 4 милиона евро за нападателя. Управата на клуба обаче иска поне милион повече, а и раздяла с гамбиеца вероятно ще има едва след осигуряването на негов заместник. "Червените вече си осигуриха еквадорския нападател Жорди Кайседо, но трансферът не е официално обявен от клуба, а само от мениджъра на играча.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021