Треньорът на ЦСКА Саша Илич заяви категорично, че играчите му са изключително мобилизирани за победа в утрешния реванш срещу ирландския Сейнт Патрикс  от третия квалификационен кръг на Лига на конференциите. Ирландците взеха преднина след 1:0 на "Васил Левски" преди седмица, а мачът утре в Дъблин е от 21:45 часа българско време. Сръбският наставник на „армейците“ не е притеснен от негативната статистика, която има ЦСКА при гостуванията си в Европа.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Без агресия не може да се играе футбол. Не зависи само от ЦСКА колко ще е агресивен мачът, ами и от противникът. В главата си имам титулярите, които ще започнат утре. Сейнт Патрикс играе на своя стадион, има добър резултат от първия мач. Бамба има температура. Не тренира от 4-5 дена, защото е болен. Иван Турицов е добре и тренира на пълни обороти. Очаквам да видя агресивен наш тим, състав който не допуска грешки във важните моменти. Статистиката постоянно се руши. Наясно съм, че в последните си визити в Европа нямаме победи, но не ме притеснява. Утре статистиката трябва да е на страна на ЦСКА. В нашите глави знаем, че всичко си зависи от нас“, заяви Саша Илич на официалната пресконференция.

 „Ако играеш добре, феновете те аплодират. Бил съм футболист и знам това. Сейнт Патрикс е дисциплинирам отбор, който знае как да играе за резултат. Има потенциал в някои от техните футболисти“, добави сръбският специалист.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК