Неприятни ирландски номера изненадаха ЦСКА още при пристигането в Дъблин преди реванша от третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите срещу Сейнт Патрикс.  

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

След изморителния четиричасов полет „червената“ делегация трябваше да чака почти час в самолета на пистата. Първо домакините не можеха да намерят стълба. След 30-ина минути все пак такава дойде, но се оказа, че автобусът може да побере само половината от хората, разказва пратеникът на "Труд" в Дъблин. 

Нужен беше още почти половин час, за да дойде втори рейс.

Оказа се, че на международното летище в Дъблин имат и сериозен проблем с персонала. Затова бяха предупредили футболистите да си вземат по един екип в ръчния багаж, защото не е ясно кога ще излезе големият. Поне футболистите тръгнаха сравнително бързо. За останалите обаче ужасът продължи много по-дълго.

Ганчев смразил подчинените си в ЦСКА, ето какво обявил

Делегацията на ЦСКА поведе Данаил Ганчев, синът на собственика Гриша Ганчев. От ветераните присъстваха Георги Велинов и Петър Жеков. Нямаше ги Димитър Пенев и Димитър Якимов от славното каре.

ЦСКА загуби първия мач с 0:1 на "Васил Левски" и на "червените" им е пределно ясно, че ще е повече от трудно в реванша утре вечер (от 21:45 часа наше време). Организаторите обявяват, че всички места на стадион "Тала" са разпродадени. Едва два пъти в историята си Сейнт Патрикс е отстранявал два съперника, а тази година вече се справи с Мура.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК