Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев не бе доволен след последната контрола на „армейците“ преди старта на новия шампионат в efbet Лига. „Червените“ допуснаха загуба с 2:3 у дома от новака в елита Монтана. За него от съществена важност е как ще изглежда тимът във всеки един мач, като целта е футболистите да дават максимума от себе си и да търсят победата.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Според Белчев двубоят е показал слабото място на тима му, но той изрази надежда футболистите да изчистят някои детайли в играта до старта на сезона и не само да създават много положения пред противниковата врата, но и да ги реализират. Наставникът на „червените“ е категоричен, че предстоящия сблъсък с ЦСКА 1948 ще е обикновен мач.

ЦСКА представи отбора, Белчев ще разчита на бивш голмайстор на Левски СНИМКИ 

„Това, което показахме през второто полувреме, със сигурност не ми хареса. Добре е, че видяхме слабото място в нашата игра. Не се заблуждавам, че сме перфектни. Надявам се, че до началото на първенството ще изчистим някои детайли от играта. Надявам се не само да създаваме много положения, но и да вкарваме. Най-важното е, че създаваме положения”, коментира Стамен Белчев след мача на „Българска Армия“.

Новак в елита тресна ЦСКА на "Армията" ВИДЕО

„Тези, които миналата година играха до последно, са готови 100%. На новите футболисти ще им трябва малко игрова практика и ще трябва да наваксат. Не се оплакваме, имаме достатъчно футболисти. С това, което имаме, ще работим. Да, ако има вариант да вземем по-добри футболисти, трябва да го направим. Тези, които не играха днес, имат леки болежки. Надявам се до неделя да се възстановени напълно. В моята глава 90% съм избистрил състава. Пак казвам, надявам се до първия мач да изчистим някои детайли”, продължи наставникът на „червените“.

„Мачът срещу ЦСКА 1948 не е по-различен. Няма значение срещу кой играем във първия, втория, третия кръг… Всеки един мач ЦСКА трябва да подхожда еднакво – да даваме максимума от себе си и да търсим победата. Всеки треньор сам си поставя целите, не е нужно да ги поставя ръководството. Не подценяваме нито един отбор, така и трябва да бъде. Важно е как ще изглеждаме във всеки един мач. Не искам да коментирам другите отбори, гледам си моя. Всичко е възможно, не изключвам някой изходящ трансфер, но да не бързаме", завърши Белчев.