Легендата на българския футбол Христо Стоичков бе специален гост на “Армейския следобед”, който се организира преди мача ЦСКА - Сейнт Патрикс (стартира в 20:00 часа) от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Камата зарадва феновете на "червените", раздавайки автографи и снимайки се с тях. Стоичков намери време да разговаря и с представителите на медиите. 

Лудница: Целият китайски народ дойде заради Стоичков ВИДЕО

"Когато има организация, е лесно, мисля, че организацията е супер с тези момчета и момичета, които са тук. Важното е, че феновете са подредени и знаят за какво става въпрос. Докато не минат всички - няма да си тръгна от тук, мачът може да почака", каза Камата по повод извилата се огромна опашка на "Армията" от желаещи да се докоснат до него.

Бомба в БЛИЦ: Играч побърка Гриша Ганчев с алчността си

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Обичта и уважението няма да пристигнат. На този стадион колко години съм прекарал и след това алеята, която е направена за всички спортисти на ЦСКА, ти дава основание и удоволствие да си тук. За мен е същия ден, какъвто беше и декември 94-та. Спомени големи, благодаря на моето семейство, приятели, треньори, всички футболисти и фенове. Тази Златна топка е за тях. Това, което съм постигнал, е заради тях", продължи той.

"Няма начин да не отида на мача. Като всеки българин, ще се радвам на победите. Импулс мога да бъда към публиката, на терена не мога да помогна с нищо. Мисля, че Саша ще направи така, че да ги мотивира достатъчно футболистите. Хората, които ще дойдат, също ще подкрепят отбора. Мисля, че една изразителна победа ще даде спокойствие и самочувствие за реванша. Обликът винаги може да се подобрява, да се иска повече, да се вложи футболистът повече, да знае историята на ЦСКА, да знае къде отива, да тренира максимално и когато дойдат мачовете, да играе и да покаже това, което може. Както аз съм бил. Без да те мотивират и да работиш през седмицата , няма как събота и неделя да очакваш нещо да постигнеш по време на мачовете", коментира Стоичков.

"Трябва да бъдеш максимално концентриран. Много пъти съм ги питал къде отиват - “Отивам на тренировка” - и аз питам: “Ама някакви задачи имате ли?”, “Ами не знам” ми отговарят. И край, разговорът приключва”, добави легендата.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

Кадри "Спортал":