Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира равенството на тима 0:0 срещу Левски. Той беше на мнението на колегата си Станимир Стоилов срещата да се изиграе в друг ден заради времето и снеговалежа.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Лоша организация за мача, къде са червените топки и линии. На такъв терен не може да се покаже футбол. През втората част имахме надмощие, нямахме нужния късмет, имахме положения. Дузпа - 100 % неотсъдена. Краев две нарушение не се гони играча, при Мазику - червен картон, критерият не беше еднакъв", заяви треньорът след мача.

"Каква беше ползата да се изиграе мачът днес, това си говорихме с Мъри след мача. Очаквахме един добър футбол", добави той.

"Второто полувреме имахме масирано присъствие в половината на съперника, държахме контрола. Доминирахме на терена, имахме положения. Когато тези два отбора се срещат, една ситуация трябва да се реализира", продължи Младенов.

"Няма да се откажем от титлата, ако се играе честно и те ще губят точки. Те могат да загубят точки", завърши треньорът, коментирайки битката за титлата с Лудогорец.


Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022