Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира успеха на тима с 4:0 над Ботев (Враца) в мач от 21-ия кръг на елитното ни първенство.

"През последните седмици се обръща внимание на негативното. Чудят се как да ни ухапят. Гледат се антирекорди, все едно през последните 5 години сме шампиони. Амбициите ни са едни и същи. Направихме фалстарт, но това не значи, че трябва да сме съсипани. Имаме конкуренция отпред. Искам ми се по-голяма да бъде, но се ограничихме заради това, което трябва да се плаща. Иска ми се да имаме повече креативни хора в средата на терена. Днес поради липсва на такъв предприехме по-различна тактика", заяви Младенов след мача.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Винаги има какво да подобряваме, браво на всички момчета, играхме по-директен футбол, радваме се на победите, дано продължим по-същия начин. Победите са си победи. Отпред имаме конкуренция, през лятото ми се иска да привлечем креативни играчи. Играхме по-директен футбол, Ботев Враца не е критерият, но днес се получи", добави той. 

"Ако имаме равностойни хора в нападение, тази скорост, Горсес и Морено са бързи играчи, в нападение имаме нужното ниво, искам да имаме повече креативност, хора, които могат да разчупят шаблоните. Имаме хората, които да го направят това нещо. Във всички нива – купа, шампионат се раздаваме. Очаквам победа срещу Локомотив (Пловдив). Всеки един мач е важен", завърши треньорът на "армейците".

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022