Tреньорът на ЦСКА Стойчо Младенов сподели след победата над Ботев (Пловдив) с 3:2, че футболистите му не са треперели в края. На моменти обаче те са допуснали подценяване.

"Миг подценяване. Противникът игра добър футбол. Така трябва да бъде - отборите да се надиграват. Успяхме да отбележим три гола и може би още толкова пропуснахме. Трите точки бяха най-важни. Бяхме по-добри в крайната фаза - в реализирането", заяви Стойчо Младенов след мача.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"През първото полувреме липсваше класата в крайната фаза на атаката, която се появи във втората част. След това дойде един спад, който не трябваше да се получава, но трите точки са си три точки. Ние не треперихме. Няма място за треперене и страх. Въпросът е, че в дадени моменти допускаме подценяване. Както започваме мача, така трябва да го довършим - със същата концентрация.

"Нищо не променя загубата на Зоря с 1:6 от Шахтьор (Донецк). Те са изключителен отбор. Знам тяхната сила и мощ. В Украйна отборите са агресивни, разчитат на пресата и единоборствата. Надявам се да им се противопоставим и да ги надиграем. Публиката е нашият 12-и играч. Във всеки един момент, когато забуксуваме са нашата сила. Способни са от гроба мъртъв да вдигнат", завърши Младенов.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа