Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов за пореден път изригна по темата с натрупаните дългове на клуба към бивши футболисти.

Специалистът говори пред медиите след победата на "червените" над Царско село с 3:0 в контрола, а въпросът, който го ядоса беше - Има ли напрежение между него и ръководството? Младенов обвини "сините братя" за създаването на проблеми около "червените" и призова да се потърси отговорност от предишните собственици на ЦСКА.

"Няма напрежение между мен и ЦСКА. Опитват се някои да вкарат напрежение, но няма да успеят. Колкото пъти се връщам в ЦСКА все едно и също се дъвче. Комисионни, източване, привличане на футболисти... Аз сам ли работих тогава? Нали над себе си имах началници. Мога да ви дам два примера и стига вече с това да говорим едно и също.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Каква е вината на Гриша Ганчев, че трябва да плащa грешките на хора, които съсипаха клуба и го фалираха?

Тези хора сега не се споменават. Само треньори и футболисти. Главните виновници ги няма. Аз искам Мишо Венков и Сержиньо, а ми водят още пет човека отгоре. Хора, които не ги искам, в това число и Бенжелюн.

Вие помните ли, връщаме се на аерогарата и ви викат - Тангариня! Аз за първи път чувам това име. И ми го приписват на мен. Винаги, когато Стойчо Младенов се върне в ЦСКА, стават чудеса. Комисионни, кражби, злоупотреби...

Спрете, моля ви се! Една и съща тема я дъвчем 13-14 години. И всичко това идва от там, от братята, от "сините" братя. Айде, моля ви се. Създава се излишно напрежение, а точно от това нямаме нужда сега. Не помните ли тук какво ставаше, когато идваха по 7-8 футболисти от Локомотив (Пловдив). Това е, нямам какво повече да кажа по въпроса", завърши Младенов.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2022