Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори след първата загуба на тима си в първенството - 1:3 от Локомотив (Пловдив). Той отбеляза, че използва една и съща група от 14-15 играчи, които вече са уморени от поредицата двубои у нас и в Европа, а заместниците им не са на нужното ниво.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Искам да се извиня на феновете за загубата. От 3 месеца съм тук, играем по два мача на седмица и това се отрази. Има умора, действахме бавно. Те бяха по-свежи и напористи, ние – тромави. Това беше разликата. Те играха във вторник, ние в четвъртък.

Искахме да вкараме свежест и стабилност през второто полувреме. Голът обаче беше твърде малко, за да се справим с разликата от три гола. Отдавам спадът на физическа умора. Ние използваме 14-15 играчи, правим минимални ротации, защото нямаме класата да правим повече. Излиза един Мазику и сме затруднени със заместника.

Имаме ядро, над което трябва да надграждаме и ще се опитаме да го правим във всеки трансферен прозорец. Няма маловажни мачове за нас. Тия 14-15 играчи са крайно недостатъчни, за да сме конкурентноспособни. Аплодирам тези момчета, защото те издържаха 3 месеца на ритъма четвъртък – неделя, но няма как да си на необходимото ниво с толкова ограничен ресурс. Не сме машини“, завърши специалистът.  

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022