Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира победата с 1:0 над ЦСКА 1948. Той  отбеляза слабостите на тима си в завършващата фаза и отново се оплака от програмата на "червените", която става все по-сгъстена до края на годината. 

 Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Няма лесни мачове. Подходът ни бе правилен, бяхме се разположили добре. От изграждането на атаката до завършващата фаза всичко бе това, което отработваме. В последния момент винаги бъркахме, оттам дойде и напрежението във второто полувреме. Това е проблемът, който съществува при нас - завършекът на атаката", заяви Младенов и продължи по темата с нападението на тима.  

"Калоян Кръстев все още не е адаптиран към начина, по който ние изповядваме футбола. Това ни затрудни. Всички останали свършиха това, което трябваше да се свърши. Проблемът е последното докосване в края на атаката."

"Ние имаме бързи крила, бързи нападатели, които могат да изненадат всеки противник. Видяхте, че останаха очи в очи с вратаря, но за наше нещастие последното докосване винаги е неточно", заяви треньорът и каза какво е състоянието на контузените играчи в тима. 

"Лам - прекалено много натоварване, дойде без подготовка и започна да играе през 4 дена мачове. Контузията не е тежка при него, мисля, че ще се възстанови за следващия мач. За Ахмедов не мога да ви кажа, трябва да разговарям с доктора." 

"Когато не победим два мача, сме в криза, а когато противникът бие два мача, са в серия. Знаем, че във футбола и това се случва. При нас има голямо израстване и в определени моменти постоянството се нарушава и то именно от цикъла от мачове. Задъхваме се и не издържаме в определени мачове", завърши Младенов. 

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022