Треньорът на ЦСКА Александър Томаш обясни след минималното 1:0 над бившия му отбор Берое, че победата е благодарение на „червената“ публика, изпълнила до краен предел стадион „Христо Ботев“ в Благоевград. 

"Казах го преди мача, че ни чака труден мач срещу съперник, който видяхте как игра. Много важна победа за нас от гледна точка на самочувствие. За нас са важни резултатът и точките“, започна Томаш.

За забавянето на мача с Берое, той обясни: „От физическа и психическа гледна точка се отрази. Една седмица е студено, тук е 25 градуса – лято. Отрази се, но не трябва да търсим оправдание. Имаме грешки, но всеки греши. Мога да поздравя момчетата“.

"Винаги сме били с четирима в защита. Когато притежаваме топката, играем по различен начин. Много хора не го виждат. Победата е благодарение на тази публика“, обясни Томаш за игровата схема на ЦСКА и поздравявайки хилядите фенове, които днес подкрепиха любимците си в Благоевград.

„ЦСКА излиза всеки мач за победа“, завърши Томаш по повод предстоящото гостуване на Черно море (на 28 септември от 20:00 часа).

efbet Лига - сезон 2024/2025