Старши треньорът на ЦСКА Александър Томаш се извини на феновете на тима за загубата в дербито с Левски. "Неприятна загуба, особено за нашите привърженици. Искам да се извиня на нашите фенове. Ние влязохме в мача по по-добрия начин. Но в такива мачове трябва да реализираш ситуациите, които създаваш. През втората част отпаднахме физически и дадохме инициативата на Левски. Не че те направиха нещо съществено, всичките им положения бяха създадени след наши грешки", коментира Томаш.

"Ако има напрежение, сме длъжни да се справим с него. Има и други причини, физически отпадаме, това са неща, които са наслагвани. Това е пътят, това е начинът. ЦСКА трябва да изглежда много, много по-добре. Стигнахме дъното, сега можем да вървим само нагоре. Не съм човек, който се оправдава, нося отговорност. Имаше и положителни неща, опитахме се да играем футбол.

Не вкарваме, но създаваме ситуации, имахме пространства, успяхме да излизаме от пресата. Не мога да коментирам дали има или няма дузпа, не мога да коментирам съдията. Искаме да победим във всеки един мач. Купър е професионалист и направи невъзможното да се възстанови. Той го показа на терена.

Бях спокоен, знаех какво да очаквам от Левски. Притеснявах се само да се не поведем по играта на Левски. Това стана през второто полувреме, когато отпаднахме физически", каза още Томаш.

efbet Лига - сезон 2024/2025

 подкрепя българския спорт