Футболистите на ЦСКА направиха тренировка в Албена преди гостуването си на Черно море в мача от последния кръг на първенството утре.

Групата от 18 играчи и треньорското ръководство пристигнаха във Варна със самолет в ранния следобед, след което направиха едночасово занимание в курортния комплекс, информира cska.bg.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

С отбора не пътуваха Жорди Кайседо и Георги Йомов, които получиха почивка, Амос Юга, който е контузен, Брадли Мазику, който получи позволение да се прибере вкъщи по-рано, и наказаният Карло Мухар.

Кайседо не отлетя с ЦСКА, полетът се забави

"Утрешният мач е една отлична възможност за мен да видя в игрова обстановка някои други футболисти от състава, които досега получаваха по-малко игрово време, както и да пробвам някои нови идеи от тактически характер за следващия сезон. Вратарят Густаво Бусато има вирусно заболяване, но пътува с нас и се надяваме да успее да се възстанови, за да попадне поне в групата за мача с Черно море", коментира преди срещата треньорът Алън Пардю, който след нулевото равенство с Ботев (Пловдив) в четвъртък не направи изявление.

Тренировката в Албена бе изгледана и от няколко привърженици, които не пропуснаха да си направят снимки с футболистите и треньорите след края на заниманието.

Групата на ЦСКА: Густаво Бусато, Димитър Евтимов, Томас Лам, Тибо Вион, Мено Кох, Иван Турицов, Асен Дончев, Християн Петров, Жуниор Нзила, Жеферсон, Маурисио Гарсес, Федерико Варела, Йоан Баи, Греъм Кери, Яник Вилдсхут, Браян Морено, Калоян Кръстев, Ахмед Ахмедов

Мачът Черно море - ЦСКА е в неделя (22 май) от 20:30 ч.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022