Наставникът на ЦСКА Алън Пардю е непреклонен в решението си да не говори пред медиите. Англичанинът запази мълчание и на летище София днес при заминаването за Варна. 

Кайседо не отлетя с ЦСКА, полетът се забави

"Червените" излетяха към морската столица, където утре от 20:30 часа се изправят срещу Черно море в среща от последния кръг на първенството. Двубоят е без значение, след като ЦСКА е твърдо втори, а "моряците" завършват пети.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Никой от лагера на "червените" не спря пред репортерите на летището преди полета за Варна. Както БЛИЦ вече информира, англичанинът сам изяви желание да не дава интервюта след нулевото равенство с Ботев (Пловдив) в четвъртък заради скандалите на "Армията", съпътствали срещата. Ядосани фенове на ЦСКА обиждаха своите, като имаше и расистки скандирания по адрес на тъмнокожите футболисти. Заради това, че никой от "червените" не говори пред телевизията, клубът отнася няколко хиляди лева парична санкция по регламент. 

БЛИЦ научи още, че за разлика от пътуването в посока Варна, което е със самолет, то връщането няма да бъде по въздух. "Червените" ще се приберат в София с клубния си автобус.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022