ЦСКА е превел на Левски сумата от 24 000 лева това лято във връзка с халфа Петко Панайотов, който подписа професионален договор с "армейцте" на 13 юли заедно със съотборниците си в дублиращия тим Юлиан Илиев и Лъчезар Иванов.

Въпросните пари са платени от "червените" именно, за да може навършилият на 20 юли 19 години халф да подпише договора си и да бъде каротекиран. Той е юноша на Левски и има 74 мача с 24 гола за "сините" в различните им гарнитури, но премина в школата на ЦСКА в края на 2021 година. Затова "армейците" трябвало да платят на вечния съперник компенсация за разходите по развитието на играча, който впечатли Томислав Стипич по време на летния подготвителен лагер в Банско и дори започна като титуляр в гостуването на Лудогорец от първия кръг.

Петко Панайотов записа 30 участия за втория състав на ЦСКА в Югозападната Трета лига през изминалия сезон, когато тимът завърши на втора позиция в класирането зад първенеца Миньор Перник. Той дебютира за първия тим пък при гостуването на Локомотив Пловдив в последния кръг от плейофите, загубено с 0:1 на „Лаута“.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025