Футболистът на ЦСКА Амос Юга изтегли и награди победителите от томболата на А1 за август и септември за притежателите на абонаментни карти на "армейците", информира cska.bg. Генералният спонсор на "червените" всеки месец подарява на един от картодържателите специална награда. 

Първият късметлия е Димитър Ангелов, който има абонаментна карта за сектор "Г". Той получи наградата си снощи, непосредствено преди мача с Берое (1:1). Вторият късметлия е Мартин Янакиев, притежател на абонаментна карта за сектор "В". И двамата печелят телефон A1 Alpha 20 и външна батерия от А1.

"Червените" напомниха, че абонаментните карти са в продажба през целия сезон, а с тях освен посещение на домакинските мачове на любимия отбор, може да получите редица привилегии, отстъпки и изненади.

"В следващата томбола на нашия генерален спонсор А1 ще участват всички "армейци", които до деня на тегленето на наградата са взели своята карта за сезон 2020/2021г. Не пропускайте да се сдобиете със своята абонаментна карта за предпочитания от Вас сектор. Цените са както следва:

- Сектор А - 175 лева
- Сектор В - 115 лева
- Сектор Г - 85 лева
- ВИП ложа - 2000 лева
- Паркомясто - 400 лева", добавиха от ЦСКА.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​