Капитанът на ЦСКА Петър Занев беше много разочарован след мача с Берое (1:1). Опитният бранителят изрази недоумението си от поведението на някои млади футболисти в efbet Лига, които получават схващания на краката твърде често по време на двубоите. Занев, който днес навършва 35 години, разказа колко тежко е изкарал COVID-19. 

"Контролирахме играта срещу Берое. Имахме положения още в началото, но за жалост не успяхме да вкараме. Мисля, че създадохме доста ситуации. За нас беше изключително важно да победим и мое лично желание да не допуснем гол. Притеснява ме, че губим лесно точки. Също, че допускаме доста голове. Мачовете от Лига Европа са съвсем различни и мисля, че ще се поздравим с успех", коментира Занев.  

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Четири седмици бях на легло вкъщи. Изключително тежко беше. Само на две седмици тренировки съм, за мое щастие успях да издържа в този мач. Изключително неприятно впечатление ми прави деца на по 20 години, на по 20 и няколко, през 2 минути им се схващат краката. Аз съм на две седмици тренировки и не ми се схващат, а съм на толкова години. Като цяло говоря в шампионата ни. Срещу Етър в миналия кръг беше същото, когато ни поведоха", продължи опитният защитник. 

Капитанът на ЦСКА и България пред БЛИЦ: Случиха се странни неща с мен и К-19

"Не ни интересува Лудогорец, важно е ние да побеждаваме", добави капитанът на "армейците". 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​