В понеделник ще бъде официално обявено становището на Министерство на здравеопазването, оформено като заповед, важаща за цялата страна, относно новите противоепидемични мерки срещу коронавируса, съобщава "Труд". 

Те касаят пряко искането на ЦСКА да бъде допусната публика на мачовете на тима от шампионата и тези от евротурнирите, сред които е предстоящото домакинство на Зоря Луганск.  

ЦСКА посреща Ботев (Пловдив) утре от 19:15 ч. на стадион "Българска армия", а в четвъртък се изправя срещу Зоря (Луганск). Мачът от групите на Лигата на конференциите ще се играе на Националния стадион "Васил Левски" от 22:00 ч. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Вчера изпълнителният директор на "армейците" Филип Филипов се срещна с министъра на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров и неговия заместник д-р Александър Златанов във връзка с временните противоепидемични мерки на територията на София-град, които вече са в сила поради статута на столицата в червената зона.

Предложението на ЦСКА е здравните власти да разрешат на привърженици с ваксинационен паспорт и сертификат да могат да гледат на живо предстоящите двубои на "червените" в Първа лига и в груповата фаза на Лигата на конференциите.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа