Ръководството на ЦСКА разпространи позиция по горещата тема преди вечното дерби с Левски - да има ли публика на гостуващия отбор. Както вече стана ясно, на двубоя в събота (16:15 часа) на "Васил Левски" отново ще има фенове и на двата гранда.

Позицията на ЦСКА:

"След проведени три дълги срещи между ръководствата на ЦСКА, Левски и БФС, на които бяха предложени редица варианти за сериозни рестрикции, включително присъствието на агитка само на домакинския отбор, в крайна сметка финалното решение остана в клуба домакин. И тогава, и сега нашата категорична позиция е, че дерби без фенове не трябва да има, затова и “червени”, и “сини” привърженици ще бъдат допуснати да подкрепят отбора си. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Въпреки това изрично подчертаваме, че при наличие на ексцесии по трибуните и хвърляне на бомби и ракети към терена и публиката, последващите действия ще бъдат крайни и има огромна вероятност дербито да се играе изцяло без фенове. Вярваме, че разумът ще надделее и Вечното дерби може да бъде празник, а не война с потенциално фатални последици. 

Мощно в БЛИЦ: Пълен бардак в ЦСКА, играчите вършили големи глупости със спането и храната

Обръщаме внимание и на факта, че мерките за сигурност ще бъдат драстични. Ще има два пропускателни пункта, сериозни проверки, допълнителна проверка на билетите, включително и от икономическа полиция. Всеки, който се опита да внесе непозволени предмети на стадиона и/или да влезе с фалшив билет, има вероятност не само да не гледа мача на живо, но да бъде заведен под наказателна отговорност".

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 

Важна информация относно Вечното дерби След проведени три дълги срещи между ръководствата на ЦСКА, Левски и БФС, на...

Публикувахте от CSKA Sofia FC в Вторник, 23 април 2024 г.