Защитникът на ЦСКА Иван Турицов съжаляваше много след изпуснатата победа срещу Славия. Мачът от 19-ия кръг завърши 1:1. Националът също така смята, че след като съдията е гледал на ВАР положенията с отменените дузпа в полза на “белите” и гол за неговия отбор, би трябвало да е взел правилните решения.

“Изгубихме две точки. Не спечелихме от този мач. През цялото време бяхме по-добрият отбор. Щом съдията ги е видял на ВАР, значи е правилно решение. Така мисля. Не знам. Не съм гледал повторения. Ще се прибера вкъщи и ще ги гледам. Тогава мога да коментирам. Сега нямам никаква представа", каза Турицов.

"Искахме да победим, това беше целта през целия мач. Може би това не беше нашият ден или пък липса на концентрация - и пред нашата врата, и пред тяхната. Със сигурност не се играе по-трудно, когато си на върха, защото през миналото първенство държахме първата позиция през цялата година. Какъвто е мачът, когато сме на първа позиция, такъв е и когато сме назад. Имаме оставащи два финала и ще гледаме да ги спечелим", продължи бранителят на ЦСКА.

"Следващият мач срещу Славия за Купата ще е същият (б.р. - във вторник от 17:30 часа). Едва ли за четири дни могат да променят нещо. Нека видим грешките си и мисля, че ще покажем друго лице”, каза още Иван Турицов.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024