Защитникът на ЦСКА Иван Турицов бе много щастлив след успеха с 2:0 над Локомотив (Пловдив) и класирането на "армейците" за полуфиналите в турнира за Купата на България. Това бе мач №100 за десния бек с екипа на ЦСКА.

„Влезнахме по-добре в мача. През цялото време опитвахме да ги пресираме високо. Отзад имаме двама прекрасни защитници, взеха почти всяка първа топка при дългите подавания. Преди не ни се случваше често, сега два мача подред вкарахме голове през първото полувреме. Така второто полувреме си по-спокоен и не трябва да бързаш. Така е много по-лесно“, заяви Турицов за головете през първото полувреме на "червените" в последните им два мача.

„Това е една детска мечта. Винаги съм мечтал за това и пожелавам на всеки малък футболист да не се отказва и да се бори да постигне мечтите си", споели защитникът за юбилейния си мач с екипа на тима.

„Не мога да кажа какво да очакваме. Знам само, че ще е голяма битка. Ще имаме време да мислим за предстоящия мач“, каза бранителят за предстоящото дерби с Левски в края на седмицата.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022