Защитникът на ЦСКА Иван Турицов показа разочарованието си след загубата с 0:1 на финала на Sesame Купа на България срещу Левски. Той отчете липсата на агресия и поиска да се извини на феновете.

„Нищо не се получи. Без точен удар не може да вкараш. Направихме фатална грешка, вкараха с малко късмет, но повече заслужаваха победата. Бяхме повече от ужасни“, започна Турицов. 

„Много съм разочарован. Не ми се говори. Не може във финал, пред 40 хиляди фена, да няма агресия. Не знам на какво да го отдам, наистина“.

"Не знаехме явно срещу какво ще се сблъскаме. Явно не бяхме готови за мача. Опитахме се да спечелим, но не достатъчно. Пардю е работил на топ ниво, няма смисъл да се коментира дали той е правилният човек. Изключителен треньор". 

"Снощи не съм спал заради този мач. Зарядът беше огромен и от няколко дена е така. Не знам дали ще спя тази вечер". 

„Оказа влияние треньорската смяна, но ние сме професионалисти. Трябваше да го приемем и да се борим. Дано не се случва занапред. Не е това причината за загубата днес. Причината бяхме ние“.

„Едно извинявай не стига пред феновете. Без титла сезонът е провал. Надявам се, че следващият сезон ще бъде по-сполучливо“, завърши бекът.  

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022