Напрежението в ЦСКА eскалира и част от феновете на обявиха война на отбора и клубното ръководство след слабите резултати напоследък. На стадион "Българска армия" ври и кипи преди домакинския мач на Ботев (Пловдив), който е от 18:00 часа. На мястото има засилено полицейско присъствие.

Ядосани запалянковци причакаха автобуса на "червените" и не го допуснаха да влезе през централния вход. Наложи се играчите да бъдат вкарвани към съблекалнята откъм сектор "Б". 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Солиден брой полицейски служители застана на пътя на привържениците и не им позволи да се доближат до футболистите. Недоволни фенове обаче обстрелваха играчите с бутилки минерална вода, банани и други предмети.

Чуха се и викове "Вън от ЦСКА!". 

Запалянковците скандираха и обидни думи по адрес на Гриша Ганчев. 

Извънредно: Пореден екшън на "Армията" СНИМКИ

Припомняме, че преди часове на "Армията" беше извършен нов вандалски акт. Беше повредена една от вратите на стадиона, което наложи спешната й подмяна с нова преди мача с Ботев (Пд). 

Запалянковците на ЦСКА не могат да преглътнат загубата от Левски (0:1) във финала за Купата на България, след който един от тях изля гнева си върху клубния стадион, трошейки прозорци и стъклата на вратите към съблекалните.

Първо в БЛИЦ: ЦСКА взе спешни мерки СНИМКИ

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022

Десетките полицаи пред съблекалните на стадион "Българска армия":