Крилото на ЦСКА Георги Йомов каза, че всички в клуба са амбицирани да спечелят Купата на България и да зарадват феновете. "Червените" елиминираха Лудогорец на полуфиналите след победа с 2:1 тази вечер в Разград (3:2 общ резултат от двата мача). На финала ЦСКА ще спори с Арда на 19 май. Преди дни двата тима играха в мач от първенството, завършвайки 1:1.

"На финал сме, нормално емоцията да е голяма. Избистряме си главите и продължаваме, защото трябва да печелим точки в първенството. Този успех се дължи най-вече на спокойствието. Днес всички повярвахме, че можем. Това е нашето лице и вярвам, че ще го показваме и в бъдеще. Мачът с Арда не означава нищо, продължаваме напред. Трябва да сме единни, мобилизирани и нещата ще се получат", коментира Йомов. 

"Със сигурност няма да има нещо общо мачът срещу Арда в първенството и този във финала. Очаквам да победим категорично, задължени сме да донесем тази купа на феновете. Трябва да трупаме точки и да постигнем целите си", добави националът, който вкара второто попадение във вратата на Лудогорец тази вечер.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството