Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов изрази съжаление от отпадането от ЦСКА в полуфинала за Купата на България. “Червените” надвиха шампионите с 2:1 насред Разград и във втора поредна година ще играят във финала (3:2 общ резултат). На 19 май ЦСКА ще спори за трофея с Арда на "Васил Левски".

"Първият гол ни пречупи. Не отговорихме на агресията на ЦСКА. Мисля, че първото полувреме беше изцяло за тях. След първия гол им дойде самочувствие, на което ние не отговорихме, и започнаха да играят. Ние не отговорихме с атаки и те вкараха втори гол. Имаха две попадения на чужд терен и за нас стана много трудно. Не е невъзможно, но не е и лесно, психологически да знаеш, че имаш само 45 минути, за да вкараш три гола. Може би, ако бяхме върнали втори гол до 80-ата минута, най-вероятно можеше да има друг развой. Това обаче са хипотези и вече е свършило", коментира Десподов. 

Националът коментира и грозните сцени в последните минути. “Напълно очаквано имаше напрежение. Не съм изненадан. Накрая станаха грозни сцени, но това го има във футбола. Няма на кого да се сърдим. Ако ние бяхме от другата страна, нямаше да е така ситуацията. Няма на кого да се сърдим”, заяви Десподов.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството