Защитникът на ЦСКА Иван Турицов остана шокиран от новината, че треньорът му Стойчо Младенов е подал оставка. Играчът говори пред медиите и бе помолен да коментира бомбастичната новина.

От вас чувам, че Стойчо Младенов си подава оставка, никой не ни е казвал на нас. Какво мога да кажа, изненадан съм. Явно на вас първи е съобщил, от вас го чувам. Нека стане официално първо и тогава ще го мислим какво ще става на дербито с Левски”, заяви Турицов, след което заговори за победата над Славия.

“Мисля, че дори и да не играхме по нужния начин, по който искахме, все пак късметът е при по-добрия. Заслужавахме повече победата. Това тук не е достатъчно. Трябва и втория мач да спечелим. Мислим, че сме една крачка напред. Това е начинът да се вдигнем. Това искаме ние, феновете, ръководството, треньорите. Искаме победите. Преди мача определят кой да бие дузпа и всеки казва кой се чувства добре. Аз бях сигурен, че ще отбележа. Казах на Жорди, че съм сигурен, че ще вкарам и той ми я даде“, заяви десният бек.

„Нещо стана с феновете на Славия и просто започнаха да хвърлят камъни. Нормално е, разбирам ги, но не е окей, защото може да пострада някой. Може от един дребен камък или седалка някой да пострада”, каза още бранителят.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022