ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

"Показахме примитивизъм и в какво болно общество отглеждаме децата си". Toва написа във "Фейсбук" Добре Митрев - председател на Сдружение за македонско-българско приятелство, по повод скандалното поведение на македонската публика снощи в мача с България от Лигата на нациите. Нашите спечелиха с 1:0 с гол на Кирил Десподов. 

"Да обиждаш другия не означава, че обичаш своите. Този, който подстрекаваше към бой, нека първо научи думите на македонския химн", пише още Митрев.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Ето кой е големият печеливш от Северна Македония - България!

"В една песен се казва: "Дали да плача или да пея". Македонските българи снощи станаха част от нея. Плачеха, защото изгуби Македония – тяхната страна, а пееха, защото България победи. Аз бях на стадиона и седях на трибуните на македонските запалянковци. И за първи път бях доволен, че децата ми растат извън тази среда. Снощи трябваше да се вика в подкрепа на футбола. Там имаше всичко друго, но не и подкрепа за любимия отбор. Снощи трябваше да аплодираме за футбол. Нямаше нищо друго освен аплодисменти. И както се случва накрая, наказанието идва винаги. И дори всички зурни и тъпани да бяха снощи на стадиона, думите на "Мила Родино" бяха по-силни от всичко", написа още Добре Митрев. 

Той добавя още: "Никой ли не каза на Кирил Десподов снощи, че не трябва да вкарва автогол".

НАШАТА ГРУПА В ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК