Най-добрият тенисист в света за момента Новак Джокович шокиращо отказва да се подложи на тест за коронавирус, въпреки че в последните десетина дни беше в близък контакт с Григор Димитров, информира сръбското издание „Курир“. Както е известно, вчера Гришо съобщи, че е заразен с COVID-19. Той се е изследвал в Монако, след като вдигна температура и почувства първите симптоми по време на турнира от благотворителната верига „Adria Tour“ в Задар. Надпреварата в хърватския град беше прекратена след съобщението от страна на българския тенисист.

Извънредни кошмарни вести от Хасково след положителния тест на Гришо

Ноле, хората от неговия екип и близките му са отказали да се тестват в Хърватия, тъй като нямат никакви симптоми. Те са заявили, че при прибирането си в Белград ще се свържат с епидемиолог и личните си лекари, за да им назначат процедура за изолация.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Горан Иванишевич е единственият човек от обкръжението на Джокович, който си е направил изследване за коронавирус. Хърватската легенда, който е треньор на Ноле, се е тествал преди три дни по собствено желание. Резултатът му е бил отрицателен.

Масово тестване в Хасково след новината, че Григор Димитров е с COVID-19