Асен Бербатов излезе от ареста и вече е у дома си в Благоевград, съобщиха източници на "Е-79 нюз". Апелативният съд в София е провел заседание по делото на брата на Димитър Бербатов. Такова е имало и на 14 април, когато Асен е оставен зад решетките. С каква мярка и как той се е прибрал в дома си днес все още не е известно. 

От Окръжен съд - Благоевград коментираха за "Е-79 нюз", че очакват препис от решението на Апелативен съд в понеделник, когато ще могат да внесат повече яснота около пускането на Бербатов.

Припомняме, че Асен Бербатов беше задържан на 6 март заедно с приятелката си Анна Папучарова в района на магазин Метро в Благоевград. Арестът стана по време на полицейска акция, след разпространение на кокаин от Асен Бербатов.

Winbet - победата е емоция! (18+)

При ареста в чантата на приятелката му беше открита и марихуана. По време на съдебното заседание за гледане на мярка за неотклонение на двамата Асен призна, че сам е сложил дрогата в чантата на Анна Папучарова, без нейно знание. Още тогава тя беше пусната на свобода, а братът на футболната ни легенда Димитър Бербатов остана за постоянно в ареста. Сега обаче настъпва обрат и Асен отново е на свобода.

Арестът в началото на март не е първата подобна проява на брата на Димитър Бербатов. Той е осъждан четири пъти, два от които за притежание и разпространение на наркотици. Преди няколко години Асен беше задържан с кокаин на главен път Е-79. Дрогата беше укрил в детско автомобилно столче.