ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Боксовата звезда Кубрат Пулев повдигна завесата за личния си живот и разкри, че има жена до себе си. Кобрата даде интервю по време на разходка из Витоша - до Боянския водопад. 

"Имам човек до себе си. Любовта няма нужда от показност. Много години бях с известен човек и бяхме в публичното пространство", сподели Пулев пред камерата на NOVA. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

По думите му най-ценните неща в живота са тези, които не могат да бъдат купени с пари. "Когато на човек му е трудно, той изпитва себе си и подобрява себе си. Планината е истинска лечебница. Трябва да се разхождаме  по-често, да се движим. Стига с тези кафета, цигари", каза боксьорът.

"Тук е красота, Витоша е само на 20 минути от центъра на София. Когато съм си в София, отивам в планината. Нека се концентрираме върху красотата и хубавото, а не върху това, че е киша и има сняг. Тук сме в рая. Планината зарежда. Хора, оценявайте планината", продължи 41-годишният Пулев.

Преди малко повече от месец той се дипломира като политолог. "Нямам планове да ставам политик. В парламента има много хора, които дори нямат образование. Въпреки всичко са там и кибичат на седалките, натискат копчетата - каквото им се каже. Стоят и гледат, те са зрители", отсече Кобрата по адрес на депутатите.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК