Скандалният Иван Белишки, който е син на кмета на Панагюрище Никола Белишки, отиде на мача ЦСКА - ЧФР Клуж (0:2) на Националния стадион "Васил Левски" без лични предпазни средства. На снимката, качена в профила му се вижда как Белишки-младши, който беше арестуван за афера с антики, и още няколко привърженици на "червените" не спазват противоепидемичните мерки, информира TrafficNews. 

"Феновете на ЦСКА на мача. Случайна снимка от мрежата. Скупчени и без маски. А после се чудим защо има по 1500 заразени", пише възмутен читател. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

На фотоса се вижда Белишки и негов приятел, който все пак е покрил устата и носа си с шал, съгласно разпоредбите на Здравното министерство. Кметският син обаче е без маска или каквото и да е предпазно средство, макар да не спазва дистанция от приятеля си по време на мача. 

Скандалният кметски син, разследван за афера с антики, подкара нов джип

От снимката е видно, че той съвсем не е единственият нарушител - много от присъстващите не са спазили правилото да се настанят на две седалки разстояние един от друг. Носенето на маски също беше пренебрегнато от феновете на ЦСКА. 

Хиляди подкрепят мощно ЦСКА, но не спазват мерките СНИМКИ