Президентът на Славия обяви симпатиите си към руския президент Владимир Путин след победата над Берое с 2:1 и класирането на 1/2-финал на турнира за Купата на България.

Босът обеща, ако тимът му пак спечели трофея, отново да се покаже с фланелка на руския президент, както направи през 2018 година.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Честит празник на всички българи и благодаря на феновете на Славия за този шал, който ми е много скъп подарък и ще го пазя внимателно.

Всички, които обичат България, да не забравят, че два пъти руснаците идваха приятелски и дано пак да идват приятелски. Защото ако продължаваме така, може и да не са толкова приятелски настроени. Украйна и Русия са братски народи, да си се разбират.

Гледам днес, че на Шипка хвърчат снежни топки. България е за българите. Когато атовете се ритат, мънинките да не си завират оная работа, защото ще ги боли. Дайте да си гледаме държавицата. Ще поскъпват цени и кой е виновен?

Можехме да имаме евтина газ, евтин бензин. Мечката е опасна, а ние тръгнахме да ядем мед. А тази мечка е опасна, внимавайте”, каза Венцеслав Стефанов навръх Трети март.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022