Шефът на родната ММА федерация Станислав Недков-Стъки призова повече хора да се включат в шествието тази вечер, което той повежда от пилоните на НДК. Както вече стана ясно, граждани от фейсбук групата "НЕподкрепям протеста" се събират да изразят публично исканията си, като основното е "Искане оставка на човека, който раздели народа на две - Румен Радев !".

На профила си във "Фейсбук" Стъки честити Съединението и написа следното:  

"Честито Съединение!

На днешния исторически за България ден, който ни изпълва с гордост и признателности към подвига на нашите предци, нека покажем, че можем да сме единни и достойни!

Стъки скочи гневно: Поредното душепагубно безумие на протестърите-сатанисти! СНИМКИ

Всички трябва да се обединим в юмрук, но не юмрук, който удря и предизвиква омраза и разединение, а юмрук, който ни прави единни в битката със съвременните предизвикателства!

Да опазим Православната ни вяра от секти и разкол, децата ни от наркотици и други зависимости, да създаваме работни места с достойно заплащане за хората в трудоспособна възраст, да отдадем заслуженото уважение на възрастните хора, които да получават пенсии, осигуряващи им спокоен живот, да се преборим с битовата престъпност и да се спрат посегателствата над домовете на българите...

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Тези и много други проблеми, трябва да бъдат решени час по-скоро, затова не трябва да си играем на леви и десни, на “фили” и “фоби”, а трябва заедно да мислим за България и за поколенията след нас!

Затова каня всички на днешното шествие за мир и единство, с което да покажем, че сме отговорни и разумни!

Пилоните на НДК
18:00 часа".

Стъки избухна заради нападението над д-р Мицева и призова Радев да излезе с юмрук, за да... БЛИЦ TV
 


*Снимка: ГЕОРГИ КОЛЕВ/БЛИЦ