Председателят на ММА федерацията Станислав Недков - Стъки нанесе пореден удар по един от идеолозите на протестите в София, блокирали движението в града с незаконни палаткови лагери адвокат Николай Хаджигенов.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Стъки го попиля с пост във Фейсбук и го обвини, че няма кауза и прави всичко, за да вземе властта и да се саморазправя с всички свои противници.

Освен това Недков предупреди, че заради злоба, нереализирани амбиции и провалена кариера Хаджигенов иска да вземе надеждата и на хората, които наистина искат да се случи нещо добро в страната.

Ето какво написа в социалните мрежи:

МАСКИТЕ ПАДНАХА!

Въобще не съм изненадан, че никой от тримата отровени не прие поканата ми за дебат!

За здравомислещите хора стана ясно кой се страхува от детектора на лъжата и се притеснява да не лъсне истината за площадната вакханалия!

Най-дълбоко повлияният от отровата в него, мразещия всичко що диша адвокат, в прав текст призна, че целта му е да вземе властта и да се саморазправя с всички негови противници.

Понеже неведнъж е показвал, че неслучайно се бори да наложи джендър идеологията, думите му не ме учудват. Но ще му кажа следното:

КОГАТО ПРИЛИВЪТ ОТМИНЕ, ЩЕ СТАНЕ ЯСНО КОЙ СЕ Е КЪПАЛ ГОЛ!

Вие сте гол и няма да успеете, г-н Адвокат, защото нямате кауза!

“Стани да седна” не е кауза! “Оставка” не е кауза!

Коя партия обслужвате с вашия нескопосан опит за метеж, г-н Адвокат? Партията на олигарсите или партията на комунистите?

Как ще вземете властта, след като вие не сте лидер на политическа партия? Или може би смятате да организирате военен преврат?

Господин Адвокат, вие не можете да бъдете лидер, защото нямате качествата на такъв! Нямате смелост, нямате ясни послания и предложения, които да подобрят живота на българите!

Имате в изобилие злоба, нереализирани амбиции да водите хорото и провалена кариера!

Вие сте гол, г-н Адвокат! Лошото е, че искате да съблечете и да вземете надеждата и на хората, които наистина искат нещо добро да се случи в страната!

Очаквам малкото останали на протеста ви млади българи и непартийните членове, скоро да ви изритат от там! Вие тримата им пречите да дишат! Пречите им да излъчат своите естествени лидери! Налагате им за лидери провалени политици, участвали в предишни управления на страната, адвокати на мафията и членове на НПО-та финансирани от чужбина.

Аз не съм с вас, защото имам кауза! Моята кауза е кауза и на хиляди други български граждани!

Ние искаме да се върне нормалността, законността и реда в страната! Да се спазват правата на всички българи!

Аз съм недоволен от управленията през целия преход, защото никой не успя да се справи с битовата престъпност, за да бъдат хората спокойни за здравето и имуществото си.

Малкият и среден бизнес имат ужасяваща нужда от подкрепа, особено сега след пандемията.

Правителството трябва да насочи усилия и огромен ресурс да бъде подпомогната точно тази част от бизнеса, защото 75% от българите работят в такива предприятия.

Тези и много други проблеми трябва се решат спешно, защото според много анализатори ни очаква най-тежката зима от 1997 г насам!

Като национално отговорен българин смятам, че точно сега не трябва да вкарваме държавата и в политическа криза!

Затова всекидневно ще продължа да настоявам правителството и държавната администрация да си вършат работа, без да блокирам кръстовища и без да хвърлям яйца и риба по тях!